17/10 Ny ypperlig test på Bergmann Magne! Den tyska tidningen Fidelity skamrosar ljud, design, funktion – ja, alltihop!

7/10 En liten video från Bergmann audio! 

18/9 Nu börjar hösten komma och det blir mer inomhustid och därmed tillfälle till mer musiklyssnande på riktigt. Vi har demoriggarna klara och kan bjuda på en ljudupplevelse vi garanterar är något utöver det sedvanliga. Kontakta oss för demo! 

31/5 Årets Münchenmässa bjöd på flera nyheter från våra märken. Grandinote har gått över till att tillverka alla högtalarkabinett i kolfiber istället för aluminium. Vi lyssnade till den stora Mach9, vilket verkligen gav mersmak. Max presenterar det hela i ett par videor som du hittar om du går in under Grandinote här på sajten. 

Aries Cerat ställde upp en elektronikkombination i hästväg med förstärkning i åtta (8!) delar. Dessutom presenterades bl.a. en ny och något mer överkomlig DAC, som Stavros Danos menar ändå ligger väldigt nära kritikerfavoriten Kassandra i ljud. Se mer om detta inne hos Aries Cerat här på sajten. 

Bergmann visade inga nyheter, men i gengäld har vi nu toppmodellen Galder med Odin tonarm och vacuum i demorummet!

Bilden visar Grandinotes starke man Max Magri (eller är det i själva verket Hagrid från Harry Potter?) tillsammans med sin baby Mach2P. 

18/4 Vi kommer att finnas i rum 130 på Sweetspot i Jönköping 27-28/4. Grandinote Shinai och Grandinote Volta kommer att driva Grandinote Mach2P högtalare. Vi hoppas att företrädesvis kunna strömma musik via Volta, du kan i så fall välja att höra vilken musik du vill om den bara finns på Tidal. Vi tar även med en cd-drive och en Aries Cerat Kassandra DAC (om vi orkar, den väger massor!). Dessutom har vi specialpris på en Bergmann Magne skivspelare!!! 

18/3 Grandinote Supremo, Volta mkII och Mach2P spelar för fullt sedan några dagar. Vi är rätt överväldigade av hur bra det låter. Och det är ett gediget understatement. Vi kommer därför att spika deltagande på Sweetspot i Jönköping senare under veckan.

4/3 2019 Nu väntar vi på en leverans från Grandinote. Vi får bl.a. den största integrerede förstärkaren Supremo och den nya högtalaren Mach2P. Om allt går som det ska, kommer du att kunna höra högtalarna tillsammans med den integrerade förstärkaren Shinai och strömmaren Volta på Sweetspot i Jönköping i slutet av april. 

490647

Ny heder åt Aries Cerat! 

Skärmavbild 2018-12-11 kl. 14.25.43

11/12 2018 Vi är glada för att nu också som återförsäljare kunna leverera produkter från Entreq. Det handlar om ström, kablar, jordning och en massa annat som hjälper till att göra din musikupplevelse ännu bättre.

11/12 2018 Vi tänker få hem en Bergmann Magne skivspelare – toppmodellen från den danska tillverkaren med luftlagrad arm och skivtallrik och dessutom med vacuumsug av skivan på skivtallriken. En helt makalös skivspelare!

10/12 2018 Den senaste mjukvaruuppdateringen av nätverksspelaren Grandinote Volta har gjort att den nu också kan styras med valfritt upnp-program, och en ytterligare uppdatering är aviserad – enastående!, enligt Grandinotes starke man Max Magri. Vi väntar med spänning. tän

29/11 2018. Vi har haft lite ont om Grandinote Shinai för demo ett par veckor, men nu är det snart förstärkare på väg från Italien igen. Vi håller också på att se hur vi bäst kan få utnyttjat alla möjligheterna i vår Grandinote Volta streamer/dac.  

Göteborg Hi-Fi Show 2018 den 15-16 september är avklarad och intresset var stort! Vi tackar för det visade intresset och är riktigt glada för alla uppskattande ord om både Luxman, vårt ljud och vårt skivval. Vi försökte spela så mycket “helt vanlig” musik som möjligt, vilket fick många att höra massor med saker på låtar de hört tusentals gånger, saker som de aldrig någonsin hört förr. 

Vi spelade på de nya modellerna i den rörbaserade Classic-serien, den integrerade förstärkaren D380 tillsammans med cd-spelaren D-380. Men inte bara det, vi spelade även på den nya integrerade klass-A förstärkaren L-307uXII tillsammans med d/a-omvandlaren DA-06 och den allra senaste toppmodellen bland de integrerade – D509. 

Högtalare var Focal Sopra 2 och kablar, ström och rack kom alltsammans från Entreq. 

Close Menu